Perazić otvoreno

'Ja definitivno imam karizmatičnu pojavu'

Slika nije dostupna
30 godina nakon prvog nastupa, na scenu se vraća kultni bend.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Daniel Delale razgovarao je s Marinom Perazić i sve detalje saznao iz prve ruke.

Nakon više od 25 godina prvi puta će zajedno nastupati duo Davor Tolja i Marina Perazić, pojačani Edijem Kraljićem iz tadašnje faze djelovanja te novom pjevačicom Ruby Kolić koja uz Davora Tolju čini duo Denis&Denis unazad nekoliko godina.

>> Sjećate se njih? Vraćaju se na glazbenu scenu!

Marinom Perazić tako je pred kamerama RC-a progovorila o novom projektu i privatnom životu. Pričalo se da se članovi dua ne podnose, te da je Toljina supruga i zabranila im da se viđaju. 'Kad se ona pojavila u njegovom životu, tada se dogodio neki naš prijateljski razlaz. Mi smo se tako dogovorili', kaže Marina. Što se tiče novih nastupa, poznata pjevačica priznaje da ima veliku tremu. 'Ja definitivno imam karizmatičnu pojavu, od glasa, načina interpretacije, od emocije', kaže Perazić čiji su senzualni spotovi i pjesme podizali prašinu.

Posebna zanimljivost je i da će Denis&Denis sve nastupe na ovoj turneji odrađivati uz puni live band, koji će između ostalih uključivati veliki broj najznačajnijih riječkih glazbenika (Alen Tibljaš na bubnju, Vedran Križan na klavijaturama, Ivan Pešut na basu).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook