''Baš si bomba''

Maja objavila fotku koja je užarila muškarce: ''Mobitel vibrira kad se ovo otvori. Savršenstvo!''

Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL) Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić (FOTO: Danijel Berkovic/PIXSELL) TLZP Maja Bajamić +0 Maja Bajamić (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Maja Bajamić u pripremama je za finalnu emisiju Tvoje lice zvuči poznato.

Maja Bajamić našla se u finalu showu Tvoje lice zvuči poznato. Dok čekamo nedjelju kako bismo vidjeli nastupe finalista te saznali tko će pobijediti, Maja je objavila fotku na kojoj izgleda jako izazovno.

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

''Proba za najdražu od svih uloga dosad može početi'', napisala je Maja uz fotografiju s probe za finale. Naime, Maja Bajamić će se na pozornici u finalu pojaviti kao Catherine Zeta Jones u mjuziklu Chicago.

''Ova slika je seks doslovno, baš si bomba'', ''Toliko ljepote skupljeno u jedan strašni sexipil. Mobitel vibrira kad se ovo otvori. Savrsenstvo!'', samo su neki od kometara koji su se našli uz njezinu objavu.

 

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene