Hoće li u Sabor?

Antonija Šola progovorila o ulasku u politiku, ali i otkrila zbog čega podržava predsjednicu Kolindu

Antonija Šola (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Antonija Šola (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Antonija Šola odlučila je zaplivati političkim vodama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Antonija Šola (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Galerija

Poznata hrvatska kantautorica Antonija Šola počela se baviti politikom. Učlanila se u stranku koja se bori protiv bankara, a koliko i na koji način će se angažirati u redovima stranke te što je sve spaja s njezinim predsjednikom ispričala je IN magazinu.

Da se estradnjaci povremeno vole uključiti u politiku, u Hrvatskoj nije novost. Miroslav Škoro, Kićo Slabinac, Ana Rucner, Sandra Bagarić - samo su neki koji su ulazili u stranačke redove, sjedili u Saboru ili gradskim skupštinama. Najnovije lice, ovog puta u redovima stranke ''Snaga'', domaća je glazbenica Antonija Šola.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

''Ja nisam očekivala da će ovoliko to biti interesantno, zapravo, da ja sam svojim članstvom dala podršku Snazi, iako su jako mala stranka'', kazala je Antonija Šola.

Stranku je iznjedrila Udruga Franak, a upravo problematika s kreditima u švicarcu, privukla je Antoniju.

''Imam dosta prijatelja koji su oštećeni posljedicama rasta švicarskog franka. Gledala sam neke sudbine koje su se odvijale dosta teško, nisam bila zahvaća, ali sam vidjela izbliza od bliskih ljudi pa sam išla proučiti u čemu se radi. Zanimalo me. Možda je to dio moje struke koji me naprosto taknuo'', kazala je.

Antonija je, naime, magistrirala na Hrvatskim studijima smjer sociologije i hrvatske kulture. Zasad, osim članstvom, neće biti dodatno uključena u rad stranke. No kad se to dogodi, iskoristit će fakultetsko znanje.

Među političarima, očekivano, podržava Gorana Aleksića, predsjednika stranke kojoj je pristupila. Među ženama simpatizira tek predsjednicu Republike.

''Ja sam bila jako sretna kada sam vidjela da je žena konačno predsjednica. Sviđa mi se način na koji komunicira i kako je prisutna svugdje, i na sportskim događajima i glazbenim, u svemu. Zainteresirana, odgovara građanima na upite, cijeli njezin tim'', otkriva pjevačica.

S Aleksićem je, otkriva, ne povezuju samo politički stavovi, već i glazba.

''Jako voli gipsy glazbu, zapravo ga zanima da on napiše jednu glazbu, a ja tekst na tu temu, htjeli bi to probati'', kazala je Šola.

Što je još otkrila pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Beni (FOTO: Beni Caffe Facebook) +0 Claudia Beni (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Celebrity O da, ovo je ona: Bila je velika hrvatska zvijezda, a danas radi nešto sasvim drugačije i izgleda sretno

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić, Dražen Ladić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić, Miroslav Škoro (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Miroslav Škoro (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +2 Tonči Huljić, Colonia (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Celebrity Znamo gdje je sinoć bio Zlatko Dalić, ali saznali smo i tko mu je nudio da pije alkohol

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Matković (FOTO: Bojan Zibar) +0 Bjanka Matković (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) Celebrity Bila je strah i trepet u Sanaderovoj Vladi, a sada se pojavila u neočekivanom odjevnom izdanju

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borut Pahor, predsjednik Slovenije (Foto: AFP) Borut Pahor (Foto: AFP) Borut Pahor (FOTO: Instagram) +0 Borut Pahor (FOTO: Instagram) Celebrity Borut Pahor umalo se utopio u Istri: ''Borio sam se sa samim sobom, mislio sam da je to kraj''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene