U Okrugljaku

FOTO Poznate dame na predstavljanju kuharice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Okrugljak je vjerojatno jedan od najtradicionalnijih restorana u sjevernom dijelu Hrvatske.

Na  jučerašnjem gastro druženju u restoranu Okrugljak povodom predstavljanja specijalne kuharice jedinstvenih recepata otkrivene su slatke tajne stogodišnjeg postojanja ovog najzagrebačkijeg restorana.

Pogledaj i ovo Svečana projekcija filma Murina u Dubrovniku - 13 Svečana projekcija Za svečanu projekciju kanskog pobjednika u Dubrovniku tražila se karta više, evo tko je sve stigao od poznatih!

U društvu glumica Ane Begić Tahiri, Mare Bratoš, voditeljice Ive Šulentić te mnogih drugih prezentirana su jela koja su godinama sladila nepca gostiju koji svjedoče tradiciji i kvaliteti restorana.
Kuharica recepata stogodišnje tradicije Okrugljaka najbolje će dokazati i prikazati kvalitetu i uspješnu priču koja se desetljećima gradila uz puno ljubavi i truda.

Urednica kuharice Danijela Gajski oko sebe je okupila tim profesionalaca koji su ove gastro stranice učinili idealnim štivom za sve ljubitelje dobre hrane. Za fotografiju je bila zadužena Berislava Picek, stilistica za hranu bila je Danijela Kovačević dok je dizajn i pripremu odradila Anja Bauer Minakra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene