Već joj sve fali

Emotivna Barbara Nola nakon zadnje klape serije "Na granici" i oproštaja od svoje uloge: "Kao da ostavljam prijateljicu"

Barbara Nola (Foto: Nova TV) Barbara Nola (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Nola (Foto: Nova TV) Serija \ Serija \ Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Barbara Nola, Lukas Nola (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) +0 Asim Ugljen, Barbara Nola, Žarko Radić (Foto: PR) Galerija

Razgovarali smo s Barbarom Nolom koju smo u hit-seriji "Na granici" imali priliku gledati u ulozi Gordane Štiglić.

Na snimanju posljednje scene serije "Na granici" sreli smo i glumicu Barbaru Nolu, koja je u tom hit projektu utjelovila vrckastu Gordanu Štiglić i osvojila brojne simpatije gledatelja pred malim ekranima diljem Hrvatske.

Pogledaj i ovo Davor Garić (Foto: NOVA TV) Ponovno zlikovac Iz ''Plesa sa zvijezdama'' u hit-seriju: Opet ga je dopala uloga negativca koji je spreman baš na sve

Barbara nam je otkrila kako je kraj snimanja i druženja s glumačkom ekipom teško pao.

"Jako mi je žao što smo završili, doduše već sam umorna malo pa mi je s te strane drago, da se odmorim ali stvarno samo toliko uživala u ovom projektu i sad sam se već toliko saživila da sam svaki dan tu, da će mi ova Gordana falit. Zato što mi je to kao da prijateljicu ostavljam i da je neću više vidjet. I to kao kad si klinka pa imaš prijateljicu koja je malo zločestija i bezobraznija od tebe pa govori neke stvari koje ti ne bi rekao ali nekad bi pomislio. Taj neki osjećaj imam. A i falit će mi sve, ekipa, atmosfera jer stvarno nam je bilo predivno. Imamo prekrasne uloge i odličan projekt pa smo radili ali i zabavljali se na neki način", zaključila je Barbara.

Od kolega se najviše povezala sa svojom "glumačkom obitelji", ali i brojni drugi kolege ostat će joj u lijepom sjećanju, kao i oni članovi ekipe iza kamere.

"Najviše sam bila sa Žarkom i Asimom jer smo nas troje stalno zajedno i stvarno smo postali kao obitelj. Ali isto tako i povezala sam se i s Nadijom i Petrom, s puno ljudi u tehnici. Falit će mi baš jako", priznala je.

Gordana je u seriji bila jedan od vrckastijih likova ali i dominatnih likova. Zanimalo nas je koji je tajni recept za ostvariti tako dobru ulogu.

"Kao prvo hvala. Ne znam, možda su nas dobro odabrali za uloge. Mene je ova uloga prvenstveno zabavljala, toliko je nekako drugačija od mene da mi je bilo zabavno. Neki dio koji kao da moraš naći, uživaš i kao da se stalno igraš. Za komediju je to bitno da se stalno igraš i da si u sebi radostan što to radiš", otkrila nam je Barbara.

Nakon serije "Na granici" slijedi zasluženi odmor ali i neki novi projekti koji su već u nastajanju. 

"Sad radim jednu predstavu u kazalištu Gavella, "Malograđana" od Gorkog i isto je odličan ali jako zahtjevan projekt. No to tek kreće na jesen pa ću se malo odmorit preko ljeta", otkrila nam je za kraj simpatična glumica koju jedva čekamo vidjeti u nekim novim, sjajnim ulogama.

Seriju "Na granici" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cindy Crawford (Foto: Getty) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) +5 Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Celebrity Zaljubljeni kao i prvog dana: Jedna od naljepših žena svijeta i suprug proslavili 21. godišnjicu braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene