Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 30 dana

Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke

Potraga za Dankom još traje
Potraga za Dankom još traje Foto: DNEVNIK.hr
Tužiteljstvo traži da se za 30 dana produži pritvor Srđanu Janković i Dejanu D., osumnjičenima za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić.

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru predložilo je sudu da produži za još 30 dana pritvor Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću, osumnjičenima za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić.

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. travnja zbog opasnosti od bijega, mogućnosti da utječu na svjedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog djela, kao i zbog uznemiravanja javnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći kod Duge Rese: Promet je u prekidu

Pročitajte i ovo Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade

U pritvoru se nalazi i otac Dejana D. zbog sumnje da je pomogao sinu da premijesti tijelo devojčice, piše Blic.

Pročitajte i ovo Jakuševac - 2 Oglasio se i grad Petek objavio dokumente: Prije odrona na Jakuševcu Grad nezakonito izvodio radove

Danka Ilić je ubijena 26. ožujka ove godine. Za taj zločin osumnjičeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Oni su ovih dana upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene