297903
297903
297903
297903
297903

Ljekovite gljive spašavaju oboljele od raka

  • , 09.08.2013., 13:03
  • Autor:

Od 1990. godine Myko San proizvodi od ekstrakta ljekovitih gljiva pomogli su desecima tisuća ljudi

 
 
 
 
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja

Od 1990. godine Myko San proizvodi od ekstrakta ljekovitih gljiva pomogli su desecima tisuća ljudi. Kroz individualan pristup bolesniku i analizu nalaza, otkrili smo što i koliko pomaže. Svaka osoba oboljela od raka treba znati da je korištenjem proizvoda "Dr Myko San–Zdravlje iz gljiva" moguće produljiti život više godina, drastično povećati šansu preživljavanja, smanjiti simptome raka, smanjiti nuspojave kemoterapije i zračenja i njihove štetne efekte na imunitet, boriti se i uništavati stanice raka bez opasnosti po zdravlje te značajno povećati kvalitetu života.

Iako upotreba ljekovitih gljiva u liječenju raka ima tisućljetnu tradiciju na Dalekom Istoku, proizvodi Myko San provjeravani su znanstvenim istraživanjima. Myko San ekstrakti ljekovitih gljiva ispitivani su na Institutu Ruđer Bošković, Prehrambeno–biotehnološkom i Medicinskom fakultetu u Zagrebu i dokazano pomažu.

Dobrobiti
Jedna od komponenti Myko San ekstrakta je Agarikon Plus koja uništava stanice skvamoznog karcinoma. Agarikon Plus sadrži deset vrsta ljekovitih gljiva, u najboljem omjeru i doziranju (od 150 ispitanih kombinacija).

Objavljena znanstvena istraživanja pokazala su da Myko San ekstrakti: - nemaju nikakvih štetnih efekata ili interakcija s lijekovima - koče rast stanica karcinoma, melanoma i sarkoma u kulturi (i do 300 puta) - pokusnim životinjama produljuju život za vrijeme koje odgovara godinama ljudskog života - kod oboljelih s karcinomom dojke, debelog crijeva i pluća produljuju život i povećavaju preživljavanje (i do devet puta!) - olakšavaju podnošenje kemoterapije i zračenja - povećavaju kvalitetu života u odnosu na bolesnike koji koriste samo standardno liječenje - djeluju jače čak i od 100 puta većih doza drugih popularnih dijetetskih proizvoda.

Kako djeluju?
Tvari iz ljekovitih gljiva neposredno uništavaju stanice raka, ali i jačaju imunitet pa se tijelo samo uspješnije brani. Počevši od znanstvenih istraživanja, preko sustavnog praćenja i analiza učinkovitosti, razvijene su najbolje doze, kombinacije i protokol primjene – za svaki specifični slučaj. Provjerena kvaliteta i visoka učinkovitost opravdavaju cijenu Myko San proizvoda. Zdravima su Myko San proizvodi odlična prevencija. Prevencija nije luksuz, osobito kad znamo da tijekom života jedna od tri osobe dobije rak.

U svjetskom vrhu
Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva prvi je hrvatski i europski proizvođač preparata iz ljekovitih gljiva, u samom svjetskom vrhu na tom području. Ljekovita gljiva Trametes versicolor tradicionalno se koristi u kineskoj i japanskoj medicini protiv raka, za jačanje imuniteta i borbu protiv virusnih bolesti te protiv ateroskleroze. Od T. versicolor radi se japanski lijek protiv raka PSK i kineski lijek PSP. Dr Myko San koristi tu gljivu u većini preparata.
Iako ne može jamčiti izliječenje, Myko San proizvodi pomažu da se osjećate bolje, ublažite ili usporite bolest.

Dr Myko San–Zdravlje iz gljiva bio je glavni organizator i domaćin svjetske znanstvene konferencije o ljekovitim gljivama na kojoj je sudjelovalo 150 znanstvenika iz 38 zemalja. Dr. Ivan Jakopović, direktor, član je New York Academy of Sciences i član uredništva vodećeg časopisa International Journal of Medicinal Mushrooms (New York). Više informacija o Myko San proizvodima možete dobiti na broj telefona 01/466 00 95, na web adresi www.zdravljeizgljiva.hr, a možete i doći u Miramarsku 109 u Zagrebu.

 

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se