Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kupite školske knjige online na 12 rata bez kamata – stižu na vašu adresu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Početak rujna bliži je no što se čini i na pripreme za školu ne valja dugo čekati. Za novu školsku godinu školarci obično trebaju novu obuću i odjeću, ruksake ili torbe, pisaći pribor i ono najvažnije - školske udžbenike.

Školske se knjige kupuju u specijaliziranim knjižarama, a u zadnje vrijeme sve češće i preko interneta. Koje su prednosti internet kupovine udžbenika i kako to uopće napraviti?

Kupnja preko interneta ima brojne prednosti, ali ono najbitnije je da štedi vrijeme, novac i živce. U standardnim knjižarama prilikom prodaje udžbenika vlada nesnošljiva gužva i dugi redovi te čekanje pri temperaturama koje nerjetko prelaze i 40 stupnjeva . U tim uvjetima čekanje se često produži na sate i sate, a nema garancije da ćete nabaviti sve knjige koje trebate. Nakon toga, knjige morate tražiti po drugim knjižarama i ovakva kupovina odjednom postaje nesnošljiva.

Alternativa ovome je provesti 10 minuta ispred svog računala ili tableta i potpuno riješiti brigu ne samo oko školskih udžbenika, već i svog pratećeg pribora i opreme u samo 3 klika!
Proces kupovine iznimno je logičan i jednostavan – na tražilici udžbenika utipkate razred i školu vašeg školarca i najveći je dio posla obavljen. Prikazat će se sve knjige koje je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa odredilo za određeni razred određene škole, a na vama je da izaberete koje su vam potrebne. Možete odabrati i opciju da se svaka knjiga isporuči u visokokvalitetnom omotu – dovoljan je klik.

Tako omotani udžbenici stižu na vašu adresu na datum koji odredite. To znači da se knjige mogu isporučiti na ruke dok ste na godišnjem ili da ih možete poslati obitelji i rodbini da vas čekaju kad se vratite s odmora, putovanja i sl.

Narudžbu možete platiti prilikom preuzimanja, uplatom na račun ili kartično. Čak možete platiti i na rate i to bez kamata.

Ukoliko je vaš školarac bio odličan učenik možete ga nagraditi nekim od akcijskih proizvoda.


Brzo, sigurno i kvalitetno!

eKupi Vaša internet trgovina
 

Pročitajte i ovo Francuska nacionalna knjižnica Poison Book Project Završile u karanteni: Nacionalna knjižnica uklonila knjige obložene arsenom Školski pribor - 4 Kreće škola Pogledajte što rade roditelji i djeca posljednji dan prije početka nove školske godine

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene