Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gdje za doček nove godine 2014.?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stara godina polako odlazi i na pragu je nova, od koje – s punim pravom - očekujemo mnogo!

 

Stara godina polako odlazi i na pragu je nova, od koje – s punim pravom - očekujemo mnogo! Najuzbudljiviji i najromantičniji doček svakako će biti na nekom novom mjestu, tamo gdje nikada prije niste bili….

Možda u nekom od naših lijepih gradova na obali: Opatiji, Lovranu, Poreču ili Dubrovniku? Ili u Fužinama, pitoresknom mjestu u središtu Gorskog kotara gdje tisuće ljudi iz cijele Hrvatske 31. prosinca u podne slave doček?

Dodatne informacije i inspiraciju potražite na INTEGRAL NOVA GODINA 2014.
 

 

Ili možda želite putovati negdje dalje?

 

Budimpešta je lijepa i nije daleko, Toskana je čarobna u svako doba godine, a Pariz - ipak je to grad svjetlosti, ljubavi i romantike! Integral Zagreb je za vas organizirao putovanja na brojne europske destinacije, a ovdje izdvajamo najpopularnije:

 

Sarajevo, od 890 kn, 3 dana autobusom iz Zagreba

Nikako nemojte propustiti priliku da posjetite ovaj grad koji će vam se uvući pod kožu i ostati u vašem srcu zauvijek. Štoviše, provedite u njemu Novu godinu pa doznajte što je prava zabava. U cijenu je uključeno korištenje wellness centra (bazena, saune i fitnessa) pa imate priliku ludi provod spojiti s opuštajućim wellness vikendom.

 

Toskana, 1.490 kn, 4 dana autobusom iz Zagreba, moguća nadoplata za novogodišnju večeru

Toskana je bez sumnje jedna od najpopularnijih destinacija u Italiji. Karakteriziraju je prekrasni krajolici te šarmantni gradovi u njima se nalaze neka od najpoznatijih talijanskih umjetničkih djela. Na našem novogodišnjem putovanju posjetiti ćemo Pisu gdje će nam naš vodič pojasniti na koje su probleme naišli graditelji pri izgradnji poznatog Kosog tornja, zatim Firenzu; kolijevku renesanse, koja većinu svog blaga duguje srednjem vijeku i obitelj Medici. Tornjevi San Gimignana građeni su od kamena i cigle, a visina tornja je u vrijeme granje postala pitanje ugleda pa su se bogatije obitelji natjecale u gradnji sve viših i viših tornjeva.

 

Rim - Napulj, 1.990 kn, 5 dana autobusom iz Zagreba

Talijanska prijestolnica blago je neprocjenjive vrijednosti. Za posjeta "Vječnom gradu" ubacite novčić u Fontanu di Trevi. Ako ubacite dva, nova ljubav je na pomolu, dok će vam tri novčića, navodno, osigurati brak ili čak razvod. Obilazak Rima nije potpun, ako zaobiđete Vatikan. Izdvojite vrijeme i prošećite labirintima vatikanskih muzeja i Bazilike svetog Petra. Ako volite povijest ovo je odlična prilika da naučite mnogo toga, ne samo o povijesti najmanje države na svijetu, nego i cijele Europe. Možete li zamisliti kako su izgledale borbe gladijatora? Koloseum je jedan od mnogih zaštitnih znakova Rima, a u njemu su se gladijatori borili na život i smrt. Probudite maštu i novu godinu dočekajte ispunjeni magijom talijanske prijestolnice.

 

Pariz već od 2.290 kn

Bez obzira da li ste se odlučili na putovanje autobusom ili zrakoplovom Pariz vas očekuje u punom sjaju; Eiffelov toranj, Notre Dame, Montmartre… Nije bitno na kojem mjestu u gradu odlučite dočekati ponoć pariška čarolija će ostati u sjećanju još mnogo, mnogo vremena, a moguće je da već sljedeće godine poželite Pariz posjetiti iznova.

 

Istanbul, već od 2.390 kn, 4 dana zrakoplovom iza Zagreba

Ako bi radije izbjegli novogodišnje gužve, pridružite nam se 3.1. na turi Istanbulom. Bogata kulturno povijesna baština, egzotični turski specijaliteti, turska kupališta i trendovski klubovi ne ostavljaju mnogo slobodnog vremena stoga smo mi napravili selekciju top znamenitosti koje će vam naš stručni vodič dočarati u njihovom punom sjaju, a vi se slobodno prepustite putovanju kroz povijest.

 


Veselite se novim počecima, uspjesima i svemu onome što nas očekuje.

Za više detalja o putovanjima posjetite našu web stranicu

ili nas potražite u poslovnicama:

Pothodnik Gl. Kolodvora
Pon - Pet 08:00 - 19:30,
Subota 08:00 - 13:00.
Tel: 01 4577 233, 01 4577 210
Fax: 01 4577 258
Mail: upit@integral-zagreb.hr

Heinzelova 44
Pon - Pet 09:00 - 17:00,
Subota neradna
Tel: 01 4660 221
Fax: 01 4660 067
Mail: integral2@integral-zagreb.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene