Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog previše tequille?

Ponovno izgubljen prototip novog iPhonea!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik Applea navodno je izgubio prototip novog iPhonea u jednom kafiću u San Franciscu

Nakon prošlogodišnjeg skandala kada je jedan Appleov zaposlenik izgubio prototip iPhonea 4 koji je naknadno prodan IT blogu Gizmodo za pet tisuća dolara, čini se da se povijest ponavlja te je, ako je vjerovati CNetu, izgubljen prototip 'još neobjavljenog modela iPhonea'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napokon stiže petica! Apple danas predstavlja iPhone 5! Pogledajte što možemo očekivati! Slika nije dostupna Pet mu je godina tek Pogledajte razvoj iPhonea od 2007. do danas

Naime, krajem srpnja u jednom kafiću u San Franciscu (odnosno kako njegov vlasnik kaže – 'tequilla loungeu') izgubljen je prototip novog modela iPhonea – ne navodi se o kojem je modelu riječ, ali za pretpostaviti je da je to iPhone 5 ili 4S.

Appleovci su odmah poduzeli sve mjere da se dokopaju izgubljenog telefona te ih je trag naveo na jednu kuću u predgrađu San Francisca – njen je vlasnik dopustio policiji da je pregleda, no ništa nisu našli.

Također, ekipa iz Applea mu je ponudila da će mu dati novac ako im da taj telefon i da nitko o tome neće ništa znati, no čovjek je tvrdio da on zaista taj uređaj nema. Zanimljivo je da u CNetu imaju informacije da je ovaj telefon prodan preko oglasnika za samo 200 dolara – ako je zaista riječ o iPhoneu 5, mnogi bi za njega dali i desetke tisuća dolara, a od tada mu se gubi svaki trag, tj. čini se da ga nitko nije dalje prodao niti objavio slike na internetu

. Vlasnik Cava 22 kafića u kojem je iPhone navodno izgubljen kaže da ga je prije mjesec dana nepoznata osoba nekoliko puta nazvala i raspitivala se za izgubljeni telefon, no on taj telefon nije našao.

Možda ga je putem oglasnika kupio netko iz Applea, a možda netko tko nije svjestan što posjeduje, ali za pretpostaviti je da će nakon što je ova informacija objavljena krenuti potraga za prototipom iPhonea.

Iz Applea, naravno, ne žele ništa komentirati, a službeno predstavljanje iPhonea 5 očekuje se negdje krajem rujna, dok bi prodaja ovog uređaja u SAD-u trebala početi tijekom listopada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene