Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Baca se u zrak

Ova kamera slika svaki detalj oko vas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet grafičkih dizajnera iz Berlina napravilo je jednu sasvim neobičnu loptu. Ona ima 36 kamera iz mobitela i radi panoramske fotografije.

Uređaj je programiran da uslika svijet oko sebe nakon što ga korisnik baci u zrak i nakon što dosegne najvišu točku uspona, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Berlinu Protive se presudi suda Neobičan prizor u prijestolnici: Blokirali najpoznatiju znamenitost grada i ne odustaju od svojih zahtjeva Njemačka policija Uzrok nesreće nejasan Teška prometna nesreća u Njemačkoj: U lančanom sudaru ozlijeđeno 16 osoba

Fotografije su vrlo širokog kuta gledanja, što je puno bliže ljudskom pogledu, nego konvencionalne fotografije. Ako se fotografije pregledavaju u programu za pregled panoramskih fotografija, iskustvo je gotovo jednako onom kao da ste i sami bili na mjestu događaja.

Ta kamera izrađuje panoramske fotografije s pogledom za svih 360 stupnjeva i mogu se zoomirati, kako bi se vidjeli detalji. Njezinim oblikom i bojom, ta lopta izgleda više kao igračka, nego kao komad inovativne tehnologije, no još se uvijek ne nalazi u prodaji. kakve fotografije izrađuje, pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene