Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ušminkajte svoj Facebook profil

Nakon ovoga će svi biti ljubomorni na vaš Timeline!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Imate Timeline, ali htjeli biste da izgleda kreativnije i ljepše. Imate ideje, ali ne znate kako to izvesti. Otkrivamo vam najpoznatije alate koji će vam zasigurno pomoći da imate Facebook profil na kojemu će vam svi zavidjeti.

Sport, Fotografija, Umjetnost ili jednostavno poigravanje s vašim fotografijama - što god volite možete pomoću ovih alata iskoristiti za svoj Facebook profil. Mashable donosi stranice koje definitivno morate pogledati ukoliko želite imati zanimljivi Facebook profil.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preuzeli 'Timeline'? Facebook će se na sudu boriti za 'Timeline'? Slika nije dostupna Novi Timeline Facebook se ponovno mijenja!

Pic Scatter vam omogućava da na naslovnoj fotografiji postavite na desetko svojih omiljenih fotografija.

Timeline Cover Banner je odličan ukoliko želite dizajnirati vlastiti banner. Nema vodenog žiga tako da vaš Facebook profil neće izgledati poput reklamnog plakata. Ovim alatom također možete učitati i mijenjati pozadinsku sliku, dodati fotografije ili tekst, pa čak i 'crtati' na njemu, piše Mashable.

FaceItPages je alat koji je prilagođen kreiranju Facebook poslovnih stranica. Ovdje se može birati između različitih pozadina ili postaviti vlastitu fotografiju, učitati logotip i u tekst dodati linkove koji vode na druge društvene stranice.

Cover Canvas omogućuje tri opcije za naslovnu fotografiju. Prva je opcija montaža različitih profilnih fotografija, a za to vam nude i različite predloške. Druga je opcija dizajbiranje ilustracije koja sadrži vaše ime te i za ovo postoji brdo predložaka koji će vas zasigurno inspirirati. A u trećoj opciji možete kombinirati prve dvije, i fotografiju i imena.

CoverJunction vam jednostavno nudi na tisuće fotografija koje možete iskoristiti za svoju naslovnu fotografiju Timelinea. Izbor je doista zapanjujući i sigurno će te pronaći nešto što će vam 'zapeti za oko'.

>> Zaštitite svoj sadržaj na Timelineu!

>> Timeline se ne može isključiti – ne nasjedajte na prevare!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene