Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stoji 120 funti

Mobitel za one s problemima sluha: Glasan kao vuvuzela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sve one koji često imaju propuštene pozive, jer ne čuju mobitel dok zvoni, stiglo je rješenje.

Novi Amplicom M6000 idealan je za starije ljude, odnosno za sve one koji ne čuju dobro. Zvuk zvona može doseći 100 decibela, odnosno zvuk koji proizvodi pneumatska bušilica.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Koncert Hrvatska se još jednom ujedinila Koncert "Želim život" još je jednom ujedinio Hrvatsku: "To je najbitnije, da ljudi ozdrave i da dobiju novi život"

Oni koji imaju problema sa sluhom volumen mogu još i pojačati i to na 110 dB. Zvuk te jačine proizvodi odnedavno svjetski poznata vuvuzela ili rock bend na koncertu. Mobitel također ima velike tipke i jednostavno je dizajniran.

'Mogu nazvati čak i kad nemam kod sebe slušni aparat. Pojačam volumen i čujem. Zvuk zvona je također glasan. Ako odem u restoran i počne zvoniti, najvjerojatnije će me izbaciti van', rekao je David Youngs, upravitelj proizvodnje, koji i sam ima probleme sa sluhom.

>> VIDEO: Virtualna moć vuvuzela

>> Južnoafrički cvijet nazvan vuvuzela

Mobitel je kompatibilan i sa slušnim aparatima, a cijena mu se u Velikoj Britaniji kreće oko 120 funti, piše Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene