Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kao u SF filmovima

Izumi za budućnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnologija svaki dan sve više briše granice. Ono što smo prije nekoliko godina gledali u SF filmovima, danas postaje stvarnost. Donosimo vam pregled nekih nevjerojatnih izuma.

Touchscreen stvarnost

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U samo dvije minute USPJELI GDJE DRUGI NISU 'Savršeni stroj koji ispunjava sve zahtjeve' Slika nije dostupna Izum Solinjanina SPLIT DOBIO DVIJE Ovo je PAMETNA klupa - Znate li što može?

Scene iz 'Nikite' gdje se za okruglim stolom raspravlja oko velike touchscreen simulacije uskoro će biti moguće i u vašem domu. U budućnosti kompanije 'Corning' ljudska svakodnevnica će biti potpuno digitalizirana; i poruku na hladnjaku ostavit ćete preko touchscreen tehnologije.

Savitljivi laptop

Prijenosna računala često su dodatni teret ali tehnologija i ovdje ide dalje. Laptop koji se savija i pretvara u praktičnu rolu? Idealno za putovanje...

Savitljivi telefon

Smartphonovi već su uvelike pomakli granice tehnologije i komunikacije, no neke tvrtke rade na projektu kako napraviti telefon koji će mijenjati funkcije s obzirom na savijanje.

Hologrami

Micorsoft je predstavio svoj 'HoloDesk' prototip koji za početak služi žongliranju a kasnije će biti važan za razumijevanje ljudskog tijela i fizike.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene