Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji iPhone do sada!

iPhone 5 ipak stiže tek nakon ljeta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
iPhone 5 napokon bi trebao imati veći ekran te se očekuje da bi mogao srušiti sve prodajne rekorde na mobilnom tržištu

Iako su neke glasine govorile kako novi model Appleova telefona, toliko spominjani iPhone 5, ova kompanija namjerava predstaviti u lipnju ove godine, čini se da ćemo za njegovo predstavljanje ipak morati sačekati kraj ljeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postojao je 'iPhone prije iPhonea' Ove stvari NISTE znali o iPhoneu! Slika nije dostupna Jeftina kopija punjača iPhone joj EKSPLODIRAO u ruci: Umalo izgubila vid!

Naime, posljednje informacije koje su objavili na Apple Insideru govore kako će Apple novi model iPhonea predstaviti krajem rujna ili početkom listopada, dakle kojih godinu dana nakon iPhonea 4S te bi i u budućnosti trebali zadržati ovaj ciklus predstavljanja novih modela telefona krajem ljeta, odnosno početkom jeseni.

Inače, prijašnjih godina Apple je svoje telefon predstavljao na konferenciji u lipnju, dok bi u rujnu došlo vrijeme za nove modele iPodova. S obzirom na sve manju potražnju za njihovim glazbenim playerima (sve veći broj ljudi za slušanje glazbe ionako koristi telefone), Apple će njihove nove modele prikazivati na eventima na kojima će najveća zvijezda ipak biti iPhone.

O iPhoneu 5 čitamo već oko godinu dana te su mnogi bili uvjereni da će ga Apple najaviti u listopadu prošle godine, kada su predstavili 'samo' nadograđeni model iPhoena 4. No, početno razočaranje zamijenila je odlična prodaja, a kako se očekuje da će iPhone 5 donijeti najveće promjene do sada – iPhone bi napokon trebao dobiti ekran dijagonale četiri inča, trebao bi imati višejezgreni procesor te još bolju kameru, jasno je da bi ovaj smartphone mogao oboriti sve prodajne rekorde na tržištu.

Da se to ipak ne dogodi, pobrinut će se konkurencija, a što planiraju kompanije poput Nokije, Samsunga, HTC-a, Motorole i drugih saznat ćemo već sljedeći tjedan kada se u Barceloni održava Mobile World Congress na kojem očekujemo brojne nove modele pametnih telefona i tableta, uključujući i četverojezgrene Tegra 3 modele i najjeftiniji Windows Phone uređaj na tržištu – Nokijinu Lumiju 610.

Razočarani bi jedino mogli ostati ljubitelji Samsungove Galaxy S serije jer ova kompanija model S3 neće predstaviti na ovom sajmu, već su najavili da će ga prikazati na posebnom eventu koji će se održati tijekom sljedećih mjeseci.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene