Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popularna igra od sada i na Faceu

Igrajte Angry Birds i na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Angry Birds na Facebooku dolaze s nekim novitetima, a najzanimljivija opcija sigurno je mogućnost natjecanja s prijateljima s ove društvene mreže

Jedna od najpopularnijih igara za mobilne uređaje napokon je stigla i na Facebook te sada svi korisnici ove društvene mreže mogu uživati u Angry Birdsima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dolazi sredinom 2016. godine Popularna igra stiže i u kina: Snima se Angry Birds 3D film! Slika nije dostupna Opasni Angry Birdsi Lažne aplikacije prazne račune korisnika Androida

Korisnici koji su navikli Angry Birdse igrati na uređajima s ekranima osjetljivim na dodir vjerojatno će na početku biti malo razočarani s obzirom na drugačije iskustvo – nije isto pokretati 'lude ptice' prstom i mišem, no većina će se sigurno naviknuti i, da ne osjete, potrošiti sate i sate igrajući ovu zaraznu igru. 

Iako je princip igre isti kao i na telefonima i tabletima, Angry Birds za Facebook dolaze s nekim novitetima, a mnogima će vjerojatno najzanimljivija opcija biti natjecanje s prijateljima u prikupljanju bodova. S desne strane nalaze se neki od prijedloga prijatelja koje možete pozvati jednim klikom miša ili možete pozvati ostale prijatelje klikom na opciju 'invite' u donjem desnom dijelu prozora.

Druga novost koju donosi ova igra jesu tzv. power-ups, odnosno neke dodatne opcije koje se mogu koristiti u igri i koje će pomoći u bržem prelaženju nivoa i ubijanju malih svinja.

Postoje četiri vrste tih power-upova i one se nalaze s gornje strane prozora, a može ih se koristiti najviše dva po nivou te je njihov broj ograničen tako da ih ne treba potrošiti na najlakšim nivoima.

Prvi po redu jest Super Seeds koji povećava veličinu same ptice, a s time i štetu njenog udarca, zatim je tu King Sling koji povećava veličinu praćke i brzinu izbacivanja, Sling Scope za precizno ciljanje i Birdquake koji će zatresti zemlju i zaljuljati sve građevine.

Od ostalih opcija koje ova igra donosi na Facebooku tu je i mogućnost slanja poklona prijateljima – kojima se poklanjaju power-upovi, postoje dnevne nagrade za igranje ove igre na Fejsu te mogućnost kupovine power-upova čija cijena iznosi od jednog pa do 40 dolara.

Noviteti koje je ova igra donijela na Facebook – pogotovo mogućnost igranja s prijateljima sigurno će privući milijune korisnika, a na nekim su portalima upozorili na 'opasnosti' koje Angry Birdsi mogu izazvati poput pada produktivnosti na poslu. Angry Birdse možete aktivirati na ovom linku.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene