Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolazi sredinom 2016. godine

Popularna igra stiže i u kina: Snima se Angry Birds 3D film!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rovio i Sony potpisali su ugovor o distribuciji Angry Birds 3D animiranog filma koji će se u kinima početi prikazivati sredinom 2016. godine

Kada su prije četiri godine predstavili igru u kojoj korisnici s 'ljutim pticama' pokušavaju ubiti svinje, ekipa iz Rovio Entertainmenta nije mogla naslutiti koliki će uspjeh ova igra postići te da će s vremenom postati najpopularnija igra na mobilnim uređajima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opasni Angry Birdsi Lažne aplikacije prazne račune korisnika Androida Slika nije dostupna Popularna igra od sada i na Faceu Igrajte Angry Birds i na Facebooku!

Rovio je popularnost Angry Birdsa dodatno unovčio pa, osim od same igre, danas zarađuju prodajući plišane igračke i odjeću s likovima iz ove igre, emitiraju se Angry Birds crtani filmovi, a za koju godinu ćemo popularne ptice i svinje gledati i u kinima. Naime, Rovio je sa Sony Picturesom potpisao ugovor o snimanju Angry Birds 3D animiranog filma – za produkciju i financiranje filma bit će zadužen Rovio, dok je Sony dobio prava na globalnu distribuciju.

Igrajte Angry Birds i na Facebooku!

Mikael Hed iz Rovia rekao je da je dolazak Angry Birdsa u kina sljedeći veliki korak za ovaj brand, no dodao je da ćemo na početak emitiranja morati sačekati više od tri godine jer je premijera ovog filma najavljena tek za početak srpnja 2016. godine.

Kolika je popularnost Angry Birdsa najbolje govori podatak da je od lansiranja 2009. godine, ako gledamo sve platforme i različite verzije, ova igra downloadana više od 1,7 milijardi puta. Roviova igra na određenim je platformama besplatna, a na nekim (npr. iPhoneu) se određene verzije moraju platiti – u ovoj su se kompaniji pohvalili da je Angry Birds najpopularnija plaćena aplikacija na Appleovom App Storeu svih vremena te zauzima prvo mjesto u brojnim zemljama, uključujući i Hrvatsku.

Trenutno nema nikakvih informacija o samom filmu, odnosno kakvu radnju možemo očekivati – nadamo se da će biti zanimljivija od Angry Birds Toonsa.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene