Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavio 46,5 milijuna kn

Ekskluzivne snimke: Što Dotcom radi na jahti na Jadranu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok ostali samo pričaju o tome mi imamo snimku! Pogledajte kako to izgleda kada se u Hrvatskoj odmara jet set polusvijeta.

Kim Dotcom ukrao je više od 200 milijuna dolara u raznim prevarama, a kod nas je ostavio vrtoglavih 46,5 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Kada je velebna jahta doplovila u dubrovačku luku Gruž, digla se uzbuna među svim pripadnicima sedme sile.

U nadi kako će tamo snimiti neku svjetsku zvijezdu, novinari InMagazina uputili su se provjeriti priču. Snimatelj nije ni slutio kako tada snima jednog od najvećih svjetskih prevaranata. 'Imamo satelitsko praćenje putem interneta, praćenje jahta većih od 50 metara i vidimo kada uplove u Jadran. Obratimo pažnju, a ako skrenu prema Dubrovniku, trčimo', ispričao je snimatelj Nikola Ogresta. 

Nakon što smo utvrdili da je riječ o jednoj od jahti iz flote milijardera, vlasnika nogometnog kluba Chelsea Romana Abramoviča, obradovali smo se u nadi kako ćemo ga snimiti u društvu djevojke Darije Žukove. No, lagano razočaranje je nastupilo je kada se na jahti pojavilo nepoznato društvo.

'Ako je netko nepoznat, snimimo ga i sačuvamo kadrove u arhivi pa se pojavi, kao što se sada pojavilo da smo snimili Dotcoma, rekao je snimatelj Ogresta.

Snimka obišla cijeli svijet

Snimka gospodina koji uživa u društvu egzotične ljepotice preplavila je ovih dana sve svjetske medije. Uhićenom vlasniku MegaUploada lisičine su sada najvjernije društvo. FBI ga sumnjiči za pronevjeru 2,1 milijarde kuna koje je imao na 57 odvojenih bankovnih računa u 7 zemalja.

Manjim dijelom svojeg bogatstva, a većim za nas obične smrtnike, potpomogao je i naš proračun. Naime, ovog ljeta u srpnju je na Jadranu ostavio 46,5 milijuna kuna.

Kralj pirata oko sebe je okupio živopisno društvo koje se okolo vozilo vozilima podjednako živopisnih registracijskih tablica. Ne znamo koliko je potrošio na itekako prikladne automobile, ali za najam jahte izdvojio je gotovo 6 milijuna kuna.

>> Evo kako je živio 'Playboy' vlasnik MegaUploada!

Nakon što su jahtu u Dubrovniku napunili razno raznim delicijama, uputili su se na dva tjedna dugo krstarenje do Raba. Jedno je sigurno, o ovakvom odmoru Dotcom sada može samo sanjati.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene