Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rješenje za probleme

Dolazi univerzalni punjač za mobitele, MP3 playere i tablete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Globalna telekomunikacijska elita sastala se u Genevi i još jednom istaknula ozbiljnu namjeru da se proizvede univerzalni punjač koji bi se koristio za MP3 playere, navigacijske uređaje te tablete i mobitele.

Novitet bi uistinu olakšao život milijunima korisnika koji muku muče s ogromnim brojem kabela i punjača. No, uz punjenje, punjač će imati standardni nastavak za USB, javlja Reuters. Tako su bar na sastanku u Genevi odlučili telekomunikacijski divovi Telecom Italia, France Telecom's Orange, AT&T, Spanish group Telefonica, Swisscom i Belgacom, a ostatak će im se pridružiti naknadno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rekordna prodaja ZBOG POSLA MORALI NAPUSTITI ZEMLJU Ali izumili su hrabri čvor i uspjeli Slika nije dostupna Ručno radi i zaradi Zbogom elektrane? Uskoro ćemo puniti uređaje masturbirajući

>> Jedan punjač za sve mobitele

Glavni motiv za univerzalni punjač jest zaštita okoliša. Osim što će štedjeti energiju, novi punjači će biti sigurniji i izrađeni od ekološkog materijala. Također će za punjenje trebati puno manje vremena. Predviđa se kako će se u sljedećih nekoliko godina proizvesti milijuni univerzalnih punjača.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene