Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ručno radi i zaradi

Zbogom elektrane? Uskoro ćemo puniti uređaje masturbirajući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volite planet ljubeći sebe. Poruka je to genijalaca s Pornhuba, koji su osmislili i na svom YouTube kanalu u srijedu predstavili punjač imena Wankband.

Wankband je u suštini narukvica koja će stvarati energiju zahvaljujući pokretu ruke, te je proslijeđivati u uređaj koji će već na nju biti spojen pomoću USB-a (mobitel, prijenosno računalo, fotoaparat...).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izraelski inovatori VIDEO Punjač koji puni mobitel za 30 sekundi! Slika nije dostupna Korisni savjeti Prebrzo vam se troše baterije na mobitelima? Evo kako tome doskočiti!

U videu nije pojašnjeno koliko će biti koristi od prosječnog "ručnog rada" niti kada će se narukvica pojaviti na tržištu, ali narator zato ističe da će korisniku pružiti čitav niz mogućnosti.

Tako će se uhvaćeni u gledanju pornografije, primjerice, moći izgovarati da samo pokušavaju uštedjeti, odnosno smanjiti iznose na računima za struju.

U svakom slučaju, zvuči zanimljivo, pogotovo kada uzmemao u obzir koliko su samo muškarci diljem svijeta u stanju dnevno proizvesti energije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene