Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se sve više radnika

Bez posla ste? Idite na društvenu mrežu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neovisno kojim poslom se bavili većina tvrtki u svijetu i dalje osjeća posljedice krize pa ili uopće ili slabo zapošljavaju nove ljude. No, zbog ekspanzije socijalnih mreža i ove će se godine zaposliti na tisuće radnika.

Melanie Eyerman nedavno se zaposlila u jednoj tvrtci za odnose s javnošću. Njezin je posao svakodnevno na Facebook i Twitter stavljati informacije i novosti o tvrtkama koje su njezini klijenti. 'Primjerice tvrtka Cedar Point imala je samo 300.000 fanova na Facebooku. U roku 5 mjeseci pomogli smo im doseći 600.000', kazala je Eyerman.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

No, ne može to svatko. 'Ako imate otvoren profil ne znači da ste za ovaj posao. Ako vam se potencijalni klijent javi putem Facebooka treba s njime znati i komunicirati. Inače ga više nećete čuti', kazao je njezin šef Jason Therrien.

Prema nekim predviđanjima zapošljavanje na socijalnim mrežama i poslovima koji uključuju kreativnu tehnologiju ove će godine porasti za 12 posto. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene