Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Volim trčanje

Prijavite se na kros utrku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povedite svoju obitelj na savski nasip i podržite humanitarnu kros utrku VOLIM TRČANJE koja će se održati u nedjelju 10. lipnja 2012. Prijaviti se mogu mame i tate, bake i djedovi, kikači i učenici, profesionalni sportaši i rekreativci – uistinu svatko može sudjelovati!

U svega nekoliko dana od kada su započele prijave za utrku koju organizira udruga Aktivan život s ciljem popularizacije rekreativnog trčanja u Hrvatskoj, tristotinjak najvećih entuzijasta je već rezerviralo svoje mjesto na jednoj od utrka u iznimno bogatom nedjeljnom programu. Utrka će se održati u nedjelju 10. lipnja 2012.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska: Maja Bonačić - 3 BOLJA HRVATSKA Maja je pokrenula nešto nevjerojatno i sada pomaže mnogima: Na biciklu i trčeći "osvojila" je Everest Slika nije dostupna OBJAVIO MORH Pripadnik Hrvatske vojske preminuo u ambulanti vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" nakon rekreativnog trčanja

Utrka beba i djece!

Nakon što polumaratonci, po prvi puta od ove godine, otvore program i krenu trčati najdužu dionicu dana, na start kraj Boćarskog doma izlaći će najmlađi natjecatelji – oni koji su tek prije koji mjesec ili godinu napravili svoje prve korake, a ubrzo za njima i djeca osnovnoškolskog uzrasta. Stariji građani, ovisno o tjelesnoj pripremljenosti, imat će na raspolaganju dvije utrke (na 2 i 5 km) te glavnu utrka na 11,5 km.

Na jednoj od utrka nastupit će i ''friška'' trudnica, ambasadorica utrke i glumica Ana Vilenica kojoj je trčanje ''u nogama'' od najmlađih dana. 'Trčanje mi je najdraži oblik rekreacije. U jednom periodu života trenirala sam atletiku i vjerojatno je navika ostala od tada. Uzmem svoj ipod, nađem neku lijepu lokaciju poput nasipa ili lungo mare i krenem. Trčanje mi pomaže ne samo ostati u kondiciji već i raščistiti i fokusirati misli. Nakon svake istrčane ture osjećam se zadovoljna sama sobom', kaže Ana.

Djeci je osiguran besplatan nastup, dok odrasli plaćaju 40 kuna. Sponzori suosigurali brojne nagrade za sve sudionike, a pobjednici glavne utrke na 11,5 km dobit će vrhunske tenisice za trčanje.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na web stranici www.volim.trcanje.hr i postati dio društva od tisuću natjecatelja koji su u posljednje četiri godine protrčali savskim nasipom s misijom Volim trčanje.

Utrka će već tradicionalno imati humanitarni karakter – tijekom dana prikupljat će se sredstva za rad Zaklade Ana Rukavina na čijem štandu će svi zainteresirani moći ostaviti svoju donaciju. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene