Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namijenjen astronautima

NASA izumila sok koji pomlađuje kožu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poseban voćni koji štiti od radijacije NASA je izumila za svoje astronaute. No ispostavilo se da je učinkovitiji nego što se mislilo.

Revolucionarni NASA-in izum - voćni sok, osim što štiti astronaute od radijacije, obnavlja i pomlađuje kožu. A studija je pokazala da jedan od sastojaka i nevjerojatno smanjuje bore, nepravilnosti na koži i ožiljke od sunca, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na kratkoj relaciji "Šokirala sam se. Nisam nikad ovo doživjela": Čitateljica za DNEVNIK.hr o nevjerojatnoj cijeni jedne vožnje taksijem u Zagrebu Kupovanje u trgovini - 1 štetni sastojci Ima li tomu kraja: Zbog pesticida korištenog u sirovini iz prodaje se povlači jedan sok

AS10 je testiran na 180 osoba te je dokazano da, nakon 4 mjeseca, osobe imaju na licu 30% manje ožiljaka od sunca te 17% manje bora. AS10 zapravo je razvijen kao dodatak prehrani za astronaute, da njihovo tijelo štiti od velikih zračenja kada su izvan zemljine atmosfere.

Upravo je ultraljubičasto zračenje odgovorno za 80% promjena na koži koje se povezuju sa starenjem. A neki od sastojaka ovog novog soka su brazilsko voće cupuacu, zeleni čaj, šipak, grožđe...Cijena za oko 750 ml je gotovo 300 kuna. Dermatolog dr. Mervyn Patterson kaže da svakodnevno korištenje krema s UVA/UVB zaštitnim faktorom 50 mogu koži lica pomoći i dati rezultate koje daje i AS10.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Fac ebooku i Twitteru . Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene