Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u avionu

FOTO Avion se počeo snažno tresti, a onda je krenulo pucanje...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Avion se počeo snažno tresti, a oko nas su se čuli zvukovi 'pop!pop!pop! Shvatili smo da pucaju paneli i počeli smo vrištati i vikati,' ispričao je jedan od putnika.

Putnici na letu American Airlinesa iz San Francisca za Dallas preživjeli su pravi horor kada su shvatili da im se zrakoplov doslovce raspada u zraku. Naime, počeli su pucati paneli kojima je s unutrašnje strane obložen avion pa se kapetan odlučio za prisilno slijetanje, odnosno vratio se u San Francisco prenosi Mashable.

'Avion se počeo snažno tresti, a oko nas su se čuli zvukovi 'pop!pop!pop! Shvatili smo da pucaju paneli i počeli smo vrištati i vikati,' ispričao je jedan od putnika James Willson koji je na društvenim mrežama objavio i fotografije.

 
Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb


Ipak, bivši američko vojni pilot Robert Ditchey, pojasnio je za Associated Press kako nije bilo nikakvog mjesta strahu.

UKLETI LET Kapetan je spavao, a pilot vikao: 'Jeb..., padamo! Mrtvi smo!'

'Plastični dio aviona nema nikakav utjecaj na sigurnost. Paneli su tamo kako bi prekrili gole zidove', kazao je Ditchey.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene