Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kopao po 9 tona otpada

Ženin vjenčani prsten našao na smetlištu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supružnici Brian i Anna McGuinn na Noć vještica shvatili su da je nestao Annin vjenčani prsten. Kako su zaključili da je vjerojatno slučajno bačen u smeće, pred Brianom je bio odlazak na gradsko odlagalište otpada.

Prsti Anne McGuinn natekli su u trudnoći, pa je supruga Briana zamolila da ga negdje spremi. Međutim, u isto vrijeme kada mu je dala prsten, u ruku mu je stavila i britvicu i rekla mu da je baci u smeće, objavio je CBS News.

Pročitajte i ovo Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama" Brifing za javnost na Karepovcu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pauza tek sredinom lipnja Sanacija Karepovca u punom jeku: Splićani se bune zbog smrada, a ne zna se hoće li plinovi prijeći granicu zdravstvene ispravnosti

Kada su shvatili da je prsten nestao, Brian je otišao provjeriti u kontejner za smeće, ali ga je komunalna služba već bila ispraznila. No, nije odustao, otišao je na gradsko odlagalište smeća, u gradu Margate u Floridi, gdje se bacio na potragu za prstenom. Pred njim je stajalo više od devet tona otpada. On kaže da nije dugo tražio, samo pola sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene