Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred bijela dana

VIDEO Iznad Rima snimao avion, ali njegova je snimka zaintrigirala javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesionalni fotograf na nebu iznad Rima snimio je nešto nesvakidašnje. Snimao je avion u letu, a tek kada je pregledavao snimku, primijetio je kako oko zrakoplova leti neobičan predmet.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Snimku neobičnog predmeta iznad Rima, prenio je site koji se inače bavi NLO-ima, Open Minds. Tvrde da je 12. travnja ove godine, fotograf prilikom pregledavanja snimke aviona primijetio da se oko letjelice zbiva nešto čudno. Njegovu snimku prenose svjetski mediji, a komenari su 'zapalili' društvene mereže.

Talijanski centri za NLO ispituju snimku, te navodno za sada tvrde kako predmet nije ovozemaljski. U prilogu je snimka, pa sami procijenite o čemu bi se moglo raditi. I radi li se o fotomontaži?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene