Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašanj potez

Daje nagradu od 10.000 dolara 'nalazniku' budućeg supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronalazak 'prave' ljubavi ponekad može biti prilično težak zadatak. Međutim menadžerica iz San Francisca nudi 10.000 dolara kao nagradu 'najuspješnijem' prijatelju ili prijateljici, koji joj uspije naći gospodina 'Pravog'.

Žena, čiji identitet nije poznat javnosti, odlučila se na taj potez nakon što je mjesecima bila bez partnera i pročitala knjigu feministice Sheryl Sandberg 'Lean In'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jer hokej je ok E, to je fanatik: Zbrisala je s vlastitog vjenčanja da ne propusti utakmicu Slika nije dostupna 'Žao mi je' Skandal: Kad je mladenka skinula veo, mladoženja se odlučio razvesti

Ako je iz knjige išta naučila onda je to da ne može samo sjediti prekrštenih ruku već da mora nešto poduzeti. Njezini pokušaji da pronađe supruga nisu bili uspješni, ali nije gubila nadu, piše Oddity Central.

Tako je uspješna poslovna žena svojim prijateljima poslala e-mail; 'Pišem vam jer sam odlučila na pomalo 'agresivan' način potražiti tog momka s kojim ću provesti život.' Napisala je još niz uputa na koji način da joj pokušaju pronaći supruga. 'Znam da mislite da je ovo potpuno ludo! Dati ću 10 tisuća dolara onome tko me upozna s mojim budućim mužem', napisala je menadžer.

>> 'Kad sam ga vidjela, nisam mogla vjerovati - kao da je 'fotošopiran'

Morate priznati da niste vidjeli originalniju ideju za pronalazak životnog partnera! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene