Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jer hokej je ok

E, to je fanatik: Zbrisala je s vlastitog vjenčanja da ne propusti utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena, majka, navijačica...

Da je hokejska publika 'trknuta' na svoj način, osobito u Kanadi gdje je taj sport dosegno status religije, više i nije neka novost.

Pročitajte i ovo Ilustracija vatrena nevjesta VIDEO Mladenka u bijegu: Pucala iz pištolja na vjenčanju, sad je traži policija Slika nije dostupna ljubav Vjerujete li u bajke? Oženili su se čim su se prvi put uživo ugledali

Međutim, do kojih to krajnosti može sezati u subotu nam je jasno dočarala jedna neimenovana dama iz Minnesote, koja je uzela svog novopečenog supruga pod ruku i s oltara ga odvela ravno na utakmicu.

Svadbeni marš u falš: Trubač uništio mladenkin svečani trenutak

Njezini prijatelji su na društvenim mrežama potvrdili da je lijepa djevojka doista potpuno luda za "Wildsima", a otkrili su ujedno i to da je zelene dresove Minnesote uz nju zavolio i njezin suprug, inače Novozelanđanin, koji do prije par godina gotovo da nije znao da taj sport postoji.

Nažalost po par koji je sa svadbenim veseljem počeo već u jutarnjim satima kako bi na vrijeme mogao stići na utakmicu, igrači Minnesote su potpuno podbacili u trećoj trećini te su dopustili Dallasu da ih 'okrene' s 3-0 na 4-3.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene