Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima 92 i zdrava je

Bakin savjet za dug život: Jedite pijesak, kilogram svakog dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda još nismo imali priliku pročitati da je i pijesak namirnica koja jamči zdrav i dugovječan život, Indijka Sudama Devi tvrdi da je nužan organizmu.

Devi pijesak jede još od desete godine, sve od kada ga je morala probati jer je izgubila jednu okladu, te joj se toliko svidio da ga već 82 godine u sebe unosi kilogram dnevno.

Pročitajte i ovo Hrana u vrtiću Vladimira Nazora Roditelji u šoku FOTO Što se događa u zagrebačkom vrtiću? Hrana je sirova i nejestiva, objekt se raspada, ravnateljice se svi boje: "Prostači po hodnicima, djeca se pred njom popišaju od straha" Mladi luk Sve skuplja Koliko će koštati ovogodišnja uskrsna košarica? "Kad preračunam u kune, to je puno. Ali tko voli, nek' izvoli"

Devi doslovno pijesak doručkuje, ruča i večera umačući u njega druge namirnice, te tvrdi da upravo njemu ima zahvaliti što nikada nije morala k liječniku, odnosno što nikada nije osjetila glad.

Top 10 najzdravijih namirnica na svijetu

"Imala sam sedmoro sinova i tri kćeri. Danas imam samo tri sina i jednu kćer. Nitko od njih nije jeo pijesak", govori ova žena iz Kajri Noorpura, koja očito vjeruje da bi bilo drugačije da su je djeca slušala i čije je zdravstveno stanje sjajno s obzirom na njezinu dob.

Da je zdrava kao dren su medijima potvrdili i liječnici, a mještani koji su sudjelovali u njezinom predstavljanju svijetu su napomenuli i to da je Devi zavidne tjelesne spreme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene