Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Želite li da Vaše dijete trenira neki sport a ne znate koji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sportska akademija namijenjena je djeci do IV razreda osnovne škole, što uključuje i vrtićarce.

Osnovni cilj je njihovo upoznavanje sa što više sportova. Samo na Vašem Crnom Jaju izaberite između mjesečne članarine za vrtićku ili osnovnoškolsku djecu do čak 60% popusta!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

Osnivač akademije mlad i nadasve perspektivan osječki intelektualac dipl.oec Tomislav Barišić uspio je dignuti sport na jednu višu razinu te ga približiti mlađim uzrastima da se mogu kvalitetno afirmirati i razvijati u budućnosti. Obuhvaća u osnovnom programu nogomet, rukomet, košarku, odbojku, atletiku, gimnastiku, judo, taekwondo, stolni tenis i veslanje. Svakog drugog tjedna djecu upoznaju sa novim sportom i time im omogućuju da zajedno s roditeljima, dakako, otkriju svoje afinitete. Tomislav Barišić uspio je dogovoriti suradnju s najvećim zagrebačkim klubovima (Dinamo, Cibona, CO Zagreb...), pa u akademiju, kad je na programu taj sport, dolaze treneri tih klubova. Inače, imaju i dvojicu stalnih trenera, a nastava se održava nedaleko Avenue Malla u Centru za rehabilitaciju Sloboština - ulica Nikole Andrića 3. Treneri inicijalno testiraju polaznike Sportske akademijeu dva navrata, na početku i kraju godine, čime se stekne uvid u talentiranost svakog dječaka ili djevojčice. Na taj način postaju i prvi kvalitetan filtar za sportske škole u pojedinim klubovima.

Neka i Vas vodi ona stara ''u zdravom tijelu zdrav duh'' i upišite svoje dijete, prijatelja, poznanika u vrhunsku akademiju koja će mu zasigurno otvorit horizonte i olakšati put ka budućem sportskom uspjehu. Uz mjesečnu članarinu za vrtićku ili osnovnoškolsku djecu, već od 89kn samo na Vašem Crnom Jaju!!!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene