Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrcina od 300 kg

Zašto prase ne bi imalo pravo brinuti za se? Svinja izašla na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što joj nije dopušteno da odlučuje o sljedećem američkom predsjedniku, mrcina od 300 kilograma se okomila na policajce.

Svinja teška gotovo 300 kilograma pojavila se u utorak ujutro na biralištu u Pelhamu, u New Hampshireu. Snimke svjedoče da joj naposljetku nije dopušteno da uđe na izborno mjesto, što je kod nje izazvalo revolt i nagnalo je na kraći sukob s policajcima.

Pročitajte i ovo Valter Flego Bliže se novi izbori IDS okupio centristički blok za EU izbore: "Spremni smo stvoriti najjači liberalni blok u Hrvatskoj" Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera"

Naime, očito nesretna što joj je uskraćeno pravo da odlučuje o sljedećem američkom predsjedniku, golema je životinja koju minutu provela prosvjedujući kod predstavnika zakona, međutim naposljetku je privedena i vraćena na farmu udaljenu 800 metara s koje je odšetala.

Sanders i Trump pobjednici predizbora u New Hampshireu

Ako ništa drugo, barem je dobro nasmijala sve prisutne, a nekima je i omogućila da je iskoriste za političku propagandu.

Tako je jedan neimenovani građanin, očito naklonjen nekom od njegovih rivala, zločesto primijetio ispred kamera kako ne vjeruje da je 'mrcina' pošla dati glas Donaldu Trumpu jer su svinje inteligentne životinje.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene