Tema: svinja

Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja 3 najveće greške koje radimo kada radimo čvarke

Svjedoci smo kulinarskog i tržišnog apsurda – kilogram čvaraka u trgovinama doseže cijenu i do 130 kuna! Ovo jelo priprema se od svinjskog masnog tkiva, a nekoć su jeli samo najsiromašniji građani. Danas bi mnogi jeli čvarke, ali teško je pronaći one fine nakon kojih se s guštom ližu prsti. Rješenje? Istopite ih sami! Evo koje stvari trebate izbjegavati.

Stranica: 8 |  1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Stranica: 8 |  1 2 3 4 5 6 7 8 > >>


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se