Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želite svoj video?!

Zanimaju vas vaši najvažniji Facebook trenuci, evo kako do njih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povodom desetog rođendana korisnici Facebooka mogu pomoću Look Back-a pogledati najzanimljvije trenutke iz svog života na popularnoj društvenoj mreži.

Facebook slavi deseti rođendan, a kako bi prigodno obilježili prvo desetljeće života stvarili su 'Look Back' pomoću kojeg korisnici mogu baciti nostalgičan pogled na svoju prošlost na popularnoj društvenoj mreži.

Pročitajte i ovo Lovro Gersner, hrvatski branitelj 87 žrtava Okrutna pogubljenja: "Rekli su da idemo brati grožđe. Jednog su odmah ubili i znali smo da nema od branja ništa. Postavili su nam minsko polje" Obilježena 30 godina od zatvaranja logora u Jablanici Zatočeni u muzeju Prije 30 godina zatvoren zloglasni logor za Hrvate: Zatočenih je bilo oko 900, a najmlađi je imao samo 28 dana

Do Look Backa možete doći ako kliknete OVDJE, a sastoji se od videa u kojem će biti prikazani vaši najvažniji Facebook trenuci, kao što su fotografije i druge objave koje su prikupile najviše 'lajkova'.

VIDEO U njegovu moć uvjerili su se i Hrvati: Jedan je pronašao ljubav života, drugi ostavio curu...

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg obljetnicu je obilježio postom na svom timelineu.

'Uvijek sam mislio da je važno dati ljudima mogućnost dijeljenja i povezivanja, osnažiti ljude da sami grade svoje zajednice. Ovo je bilo nevjerojatno putovanje do sada i zahvalan sam što sam dio njega. Rijetko se događa da možete dotaknuti živote tolikog broja ljudi. Zato često samog sebe podsjećam da iskoristim svaki dan s najvećim učinkom', napisao je Zuckerberg.

'Kad razmišljam o posljednjih 10 godina, pitam se jedno pitanje: Zašto smo mi ovo napravili? Bili smo samo studenti. Imali smo manje sredstava od velikih kompanija. Da su se fokusirale na ovaj problem, mogle su to napraviti. Jedini odgovor koji mi pada na pamet je - nama je stalo više', nastavio je. '

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene