Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbunjen i izgubljen

Zaljubljeni klokan proganja Australke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napaljeni klokan izazvao je pomutnju na sjeveru Australije nakon što je jedna žena prijavila da ju je uhodio i 'vrlo otvoreno' dao do znanja što želi.

Stanovnica zabačenog gradića Tennant Creek u australskim Sjevernim teritorijima dospjela je na naslovnicu lokalnih novina, koje se puno češće bave seksualnim ispadima ljudske vrste, pod naslovnom 'Napaljeni klo uhodio ženu'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Brza reakcija VIDEO Spasili nesretnog klokana koji se smrzavao u jezeru: U naručju ga odveli na sigurno Slika nije dostupna Nesvakidašnji obračun Prekid borbe u prvoj rundi: Pogodio je klokana šakom u glavu kako bi spasio psa

'Okrenula sam se i iza sebe ugledala klokana pa sam ubrzala korak', ispričala je žena. 'Bilo mi je malo čudno, ali sam nastavila hodati i nisam više razmišljala o tome. No, kad sam se vraćala, on je još uvijek bio tamo'.

'Počeo je kružiti oko mene s uočljivo uzdignutim 'ponosom' . Nije bilo sumnje o tome što želi taj stari uspaljenik. Bio je velik i situacija je bila prilično neugodna. Vrištala sam na njega da se makne, mahala rukama prema njemu i jasno mu dala do znanja da nisam zainteresirana, ali on je i dalje bio uporan, to mu se mora priznati', ispričala je.

Mužjaci crvenog klokana mogu narasti do dva metra visine i težiti više od stotinu kilograma, a u slučaju napada mogu zadati smrtonosne ozljede Nesretni se klokan se maknuo tek kad su se počeli skupljati prolaznici, da bi se navečer pojavio i na lokalnom trkalištu.

Tanya Wilson, koja se nalazila iza ograde kaže da je izgledalo kao da je svratio provjeriti što se događa. 'Mislila sam kako je malo čudno da bi klokan došao na tako bučno mjesto, no odrasla sam okružena klokanima pa sam ga krenula pozdraviti. U trenutku kad smo veselo čavrljali čula sam druge kako me dozivaju i upozoravaju da se maknem', ispričala je.

'Nisam shvatila da sam u nekoj opasnosti jer mi se činilo da nemam o čemu brinuti. Mislila sam da je u pitanju slatki, prijateljski raspoložen klokan . Uopće nisam primijetila 'ljubavnu prirodu' njegovog ponašanja, no zato su svi ostali na trkalištu jasno vidjeli o čemu se radi. Da, bio je prilično uzbuđen', ispričala je Tanya.

'Sada mi je zapravo drago što to nisam primijetila', priznala je.

Novinski izvještaj za NT News završava s tužnom pričom o lokalnom muškarcu koji je ustao u obranu ženske časti, ali je u tom sukobu završio na izvrsnom drugom mjestu nakon što ga je klokan svom snagom pogodio posred lica.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene