Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen na 30 godina

VIDEO Zatočio 21 suprugu i 38 djece: Silovao ih i istetovirao im riječ spasitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnoge žene imale su vođino ime i portret istetovirane na tijelima ili licima. Sva djeca su pak imala neku verziju njegova imena koje na hebrejskom znači 'spasitelj'.

Vođa kulta u Izraelu, 64-godišnji Goel Ratzon, koji je imao 21 ženu i više od tridesetero djece osuđen je na 30 godina zatvora.

Sud u Tel Avivu proglasio ga je krivim jer je zlostavljao i silovao svoje žene i kćeri, piše Sky news. Ipak, oslobođen je optužbi da ih je zatočio. Žene i 38 djece pronađeni su u nekoliko kuća u Tel Avivu.

Zanimljivo je da su mnoge žene imale njegovo ime i portret tetovirane na tijelima ili čak licu. Sva djeca imala su neku verziju njegova imena koje na hebrejskom znači 'spasitelj'.

Ratzon je uhićen još 2010. godine kada je javnost prvi puta čula za njegov kult.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 1 Zabio se u ljude VIDEO Krvavi napad u Izraelu, ima mrtvih i ranjenih. Objavljena zlokobna poruka: "Pripremite se za brojenje mrtvih i ranjenih, krv naše djece nije jeftina"

Slavna glumica priznala: 'Odrasla sam u kultu. Ništa nije bilo dozvoljeno, govorili su mi kako da mislim i što da radim!'

Tužitelji opisao slučaj kao 'fantastičnu sagu o dominaciji i zabludama božanstva'.

Jedna od njegovih supruga kazala je kako pozdravlja odluku suda jer se spriječilo njegovo širenje.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene