Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vipnet nudi mogućnost osiguranja mobilnog uređaja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez straha od dodatnih troškova u slučaju štete

 I onim najopreznijima može se dogoditi da mu mobilni uređaj ili tablet ispadne iz ruke te da nastane oštećenje koje nije pokriveno osnovnim jamstvom te je za popravak potrebno izdvojiti od nekoliko stotina pa i do više tisuća kuna. Kako bi korisnike oslobodili tog straha te im pružili bezbrižnost i sigurnost u korištenju uređaja, Vipnet je u suradnji s osiguravajućom kućom BNP Paribas Cardiff pokrenuo novu uslugu - Vip osiguranje mobilnog uređaja.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake Bankovna kartica (Foto: Thinkstock) vrijedi isprobati ''Peglaj'' i uštedi: 5 stvari koje je bolje platiti karticom nego gotovinom

Ova jedinstvena usluga na hrvatskom tržištu pokriva štetu na mobilnom uređaju koja nije pokrivena osnovnim tvorničkim jamstvom u periodu trajanja ugovora o pretplati. Osim toga, korisnicima Apple mobilnih uređaja, uz neograničeni broj popravaka te zamjenu uređaja u slučaju totalne štete, nudi mogućnost i produljenog jamstva na dodatnih godinu dana nakon isteka jamstva proizvođača.

Vip osiguranje mobilnog uređaja je moguće ugovoriti samo u trenutku kupnje novog mobilnog uređaja i prilikom ugovaranja pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca, a moguće je osigurati bilo koji mobilni uređaj ili tablet. Privatni korisnici mogu osigurati jedan uređaj, a poslovni i do 20 uređaja. Premija osiguranja iznosi već od 15 kuna mjesečno, ovisno o vrijednosti uređaja, i plaća se unutar mjesečnog Vip pretplatničkog računa te nema skrivenih i dodatnih troškova za korisnika.

Više informacija o Vip osiguranju mobilnog uređaja potražite na sljedećem linku: http://www.vipnet.hr/vip-osiguranje-uredjaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene