Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludi Škot

VIDEO: Vratolomijama oduševio svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urbani biciklist iz Edinburgha u Škotskoj, postao je apsolutni hit na internetu, nakon što je objavio video svojih vratolomija na biciklu.

Danny MacAskill, vratolomije na biciklu podigao je na razinu umjetnosti, napustio posao u trgovini s biciklima i biciklističkom opremom, a sada za svoje vratolomije dobiva pozamašne svote novca. Njegova snimka na internetu dosad je imala nevjerojatnih 12 milijuna posjeta, a kad je pogledate, shvatiti ćete i zašto.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji Ilustracija ''Isus na biciklu'' Njegovu pomoć koristi čak i policija: "Kad sam počeo s ovim, pokretao me bijes, ali sada suosjećam s tim ljudima"

Ove godine, MacAskill je glumio i u novoj reklami za Volkswagen. Odlazi i u škole, gdje mladima priča o svojim sposobnostima na biciklu, a sam kaže kako je u mladosti imao i problema sa zakonom zbog svojih vratolomija. 'Kad sam imao 13 ili 14 godina, policajac mi je oduzeo bicikl, jer nije odobravao ono što radim na njemu', rekao je za agenciju AP na kraju MacAskill.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene