Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pa ti probaj opet...

VIDEO Urnebesno: Zadirkivao djevojčicu, a ona mu vratila loptom u glavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog jedne učenice koja je spretna u igrama s loptom cijeli se razred nasmijao, a jedan je dječak i zaplakao.

U razredu uvijek imate onog bezobraznog kolegu koji neprestano nekoga zadirkuje i čiji je ego poprilično visok. Takav je bio i dječak s ove snimke koji je odbio sagnuti se zbog igre i koji je cijelo vrijeme zadirkivao curicu koja je trebala ispucati loptu.

>> VIDEO Što reći na ovu blamažu?

Za njega bi bilo bolje da je učinio kao i svi ostali dječaci iz jer je dobio ono što mu nije bilo ni na kraj pameti. Naime, curica mu se za zadirkivanje osvetila na vrlo bolan način. Nakon kratkog oklijevanja, loptu je zapucala ravno u njegovu glavu zbog čega se on rasplakao, piše Daily Mail.

'To je bilo nevjerojatno , dječak je bio sarkastičan i curica ga pogodi ravno u glavu. Bilo je presmiješno, ali smo se loše osjećali zbog smijeha jer je udarac bio bolan i dječak se rasplakao', rekao je sportski instruktor Robin Zapffe koji je sve snimio i stavio na YouTube.

Nije poznato je li curica doista tako dobro cilja ili se to slučajno dogodilo. U svakom slučaju, zadala mu je pravi udarac u punom smislu te riječi.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene