Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrlo kosate

VIDEO Upoznajte obitelj 'Matovilki'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka ima kosu dugu gotovo dva metra, a njezine tri kćeri ne zaostaju puno za njom. Upoznajte obitelj 'Matovilki'.

'Morate imati strpljenja živjeti u ovoj kući s ovoliko kose', kaže Terelynn Russel, koja s obitelji živi u predgrađu Chicaga, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Nina Obuljen Koržinek u chicagu Obuljen Koržinek: "Meštrovićev Spomenik Indijancima vrhunsko umjetničko djelo" Slika nije dostupna "Čisti kriminal" U luksuznoj trgovačkoj četvrti u Chicagu masovna pljačka: Ranjeno najmanje 15 ljudi, više od 100 uhićenih

43-godišnja majka svoje kćeri uči svakodnevno kako pravilno češljati kosu, a istovremeno vjeruje kako njezin sin na taj način može puno naučiti o djevojčicama.

>> Ošišala se 'Matovilka': 'Kosu sam prodala za 5.000 dolara'

U rezidenciji Russelovih, ipak postoje i pravila, a jedno od njih da svi moraju imati smotanu kosu dok su u kuhinji. Tu je i ekstremna higijena održavanja kose. majka primjerice koristi velike količine šampona za pranje i velike količine regeneratora.

'Novac koji uštedim ne odlazeći kod frizera, vjerojatno potrošim na šampone i regeneratore', priznaje Terelynn. Ona i njezine kćeri su tijekom godina čak i donirale dio svoje kose. ali nikad iznad pola metra dužine.

Terelynn ima i svoje poimanje kratke kose, a za nju je to kosa taman do struka. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene