Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj će izgraditi kuću

Ošišala se 'Matovilka': 'Kosu sam prodala za 5.000 dolara'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što mislite da bi se dogodilo s vašom kosom da ju nikada u životu niste ošišali? Upravo je to priča 12-godišnje Natashe Moraes De Andrade koja je svakodnevno prala i češljalavoju 158 centimetara dugu valovitu kosu.

Natasha je samo pet centimetara viša od dužine svoje kose, a morala je paziti kako ju veže kako se ona ne bi vukla po podu ili zapinjala za usputne stvari. Unatoč tropskoj klimi u Brazilu u njenoj se kući nisu smjeli paliti ventilatori kako joj kosa ne bi zapela za jedan i time joj stvorila velike probleme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala"

Iako su živjeli u siromaštvu, trošak proizvoda za njegu njene kose penjao se i do 4000 kuna godišnje što je i nama golem iznos, a za brazilske prilike je astronomski.

>> Biste li se usudili učiniti ovo?

Prije dva mjeseca Natasha se odvažila i posjetila frizerski salon gdje su joj odrezali velik dio kose. Za vrijeme šišanja, lila je suze, no kako je i sama rekla, to je bio početak novog života za nju. Sada joj za pranje kose treba samo 10 minuta, a svoju je staru kosu uspjela prodati za nevjerojatnih 5000 dolara koji su pomogli njenoj obitelji u popravljanju financijske situacije. S tim novcem planiraju izgraditi kuću o kojoj su uvijek sanjali. I to sve zahvaljujući jednom šišanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene