Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golema rupa u cesti

Možete li vjerovati da će ovo biti popravljeno u roku 12 sati?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kineskom gradu Taiyuanu urušio se velik dio ceste zbog čega je nastala rupa promjera 15 metara. Kako kažu iz gradskih vlasti, cesta će biti popravljena do današnje prometne 'špice'.

Sinoć je počela sanacija velike rupe u cesti nastale urušavanjem asfalta u kineskom gradu Taiyuanu. Rupa je duboka 5 metara, a široka više od 15 metara. Cesta se urušila na mjestu kojim prolaze vodovodne i plinske cijevi koje su hitno morale biti zatvorene ne bi li došlo do katastrofe, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Autocesta, ilustracija objavio HAK Oprezno na autocesti A3: Zbog prometne nesreće vozi se jednim trakom Vojna vozila Na putu prema Mađarskoj MORH upozorio građane zbog vojne kolone: "Molimo za strpljenje i razumijevanje"

>> Usred mosta rupa

Na mjesto urušavanje upućeno je 300 osoba ne bi li cesta bila ponovno otvorena za promet na vrijeme prije današnje jutarnje 'špice'. Iz grada javljaju kako je do urušavanja došlo vjerojatno zbog toga što na tom mjestu pod zemljom nalazilo napušteno sklonište. Istraga je još uvijek u tijeku ne bi li se ustanovio točan uzrok nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene