Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seks u hotelu

VIDEO Ovo se dogodi kad prije seksa zaboravite spustiti rolete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susjednom je hotelu nekome očito bilo dosadno te se nagnuo kroz prozor. Imao je što za vidjeti, a potom i snimiti.

Što se dogodi u Las Vegasu - ostaje u Las Vegasu, ili se ipak proširi svijetom. Trenutak napetosti, požude i strasti izazvao je ovom paru laganu demenciju. Zaboravili su navući zastore ili spustiti rolete, te su se bez razmišljanja prepustili uživanju jedan u drugom.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Slika nije dostupna Uskoro otvara vrata MEGALUKSUZ za vjernike: Kolosalni hotel s 10.000 soba vrijedan 24.5 mlrd. kuna

Profesora (69) zatekli kako usred razreda drži 'seksologiju' s manekenkom

Možda su računali na privatnost hotela,no njihova je ljubavna priča obišla svijet, prenosi Telegraf. U susjednom je hotelu nekome očito bilo dosadno te se nagnuo kroz prozor. Imao je što za vidjeti, a potom i snimiti.

Autor video uratka za sada je nepoznat jednako kao i dvoje glavnih aktera ove priče, no poznavajući moć interneta, sigurni smo da neće dugo na tome ostati. Nadamo se samo da nije preljub u pitanju te da neće biti kobnih posljedica po ovo dvoje strastvenih ljubavnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene