Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Viralna snimka

VIDEO Snimljen Superman u letu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka Supermana kako leti kalifornijskim nebom obišla je svijet.

Kyle Gough s prijateljem je vozio bicikl kad je na nebu ugledao nešto nevjerojatno. Vidio je, naime, Supermana u letu, piše Digital Spy.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu

Uzeo je telefon i počeo snimati, a video koji je objavio na YouTubeu u kratkom je roku postao viralan. 'Tijekom našeg uobičajenog razgovora, vidjeli smo Supermana kako leti. Stali smo, sišli s bicikala taman na vrijeme da ga vidimo kako se spušta', kazao je Gough.

>> VIDEO Ovakav performans još niste ni vidjeli ni čuli

'Snimio sam vjerojatno najgenijalniju letjelicu na daljinsko upravljanje koju sam ikad vidio. Gotovo u prirodnoj veličini i još i s plaštem', objasnio je.

Na objavljenom se videu vidi kako se ekipa dosjetila napraviti lutku Supermana u gotovo prirodnoj veličini i na taj način uveseliti stanovnike Kalifornije.

Kako je izgledao Supermanov let pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene