Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kruži internetom

VIDEO Ova je snimka zgrozila javnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Internetu je osvanula snimka jedne djevojčice koja je zgrozila javnost.

Snimka na kojoj se vidi djevočica kako puši cigaretu zgrozila je javnost, piše Daily Mail. Sudeći prema snimci, djevojčica može imati najviše tri godine, a vjeruje se da je video snimljen u Finskoj.

To cijelu priču čini i zanimljivijom jer je upravo Finska zemlja u kojoj su nastroži zakoni oko ograničavanja uporabe duhanskih proizvoda.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Ako pušite - ovo pročitajte!

Ispod videa koji je objavljen na You Tubeu, korisnici su ostavili niz komentara u kojima kritiziraju onoga tko je djetetu dopustio da puši. 'Sramota. U Finskoj osobe mlađe od 18 godina ne smiju ni prodavati ni kupovati duhan', napisala je jedna korisnica.

Drugi su pak uzeli u obzir mogućnost da se radi o električnoj cigareti. 'Ne paničarite, to može biti e-cigareta koju pušači koriste kako bi prestali pušiti', napisao je drugi korisnik. 

Pogledajte video!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene