Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misteriozan glas na snimci

VIDEO: Snimala bebu pa snimila i duha?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarah Mackessy iz Kenta je ostala šokirana nakon što je pogledala video snimku svojeg novorođenog djeteta koju je osobno snimila mobitelom i na njoj čula glas nepoznate osobe iako tada, osim njezine djece, nikoga nije bilo niti blizu.

Sarah je mobitelom snimala svog osam tjedana starog sina Macka a njezin suprug i drugo dvoje djece su se igrali u blizini. Ništa nije bilo čudno ni neuobičajeno dok navečer nisu odlučili pogledati video i u pozadini začuli zastrašujući glas kako govori 'Ja sam živ'.  

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

'Jedini ljudi koji su u vrijeme snimanja snimke bili u blizini su moj suprug i dvoje djece koji su od mene bili udaljeni oko 3 metra. A taj glas na snimci se čuje jako dobro i glasno, kao da je netko stajao odmah do mene', kazala je 36-godišnja kućanica iz Kenta. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene