Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka ga pokušala ubiti

VIDEO Slonić neutješno plakao pet sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Punih pet sati pokušavali su čuvari kineskog zoološkog vrta utješiti novorođenog slonića nakon što ga je majka po rođenju pokušala ubiti.

Nesretni mališan odvojen je od slonice jer ga je u više navrata pokušala pregaziti. Veterinari su prvotno mislili da je slučajno stala na njega.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

>> VIDEO Pogledajte nevjerojatnu akciju spašavanja slonića

Maknuli su ga na dva sata i pregledali, a kada se pokazalo da nije ozbiljnije ozlijeđen vratili su ga u njenu nastambu. Slonica je ponovo nasrnula i pokušala pregaziti svoje mladunče, pa osoblju nije preostao drugo negoli ih trajno razdvojiti.

Ozlijeđeni slonić tada je počeo plakati, a jedan od čuvara angažirao se oko njegova oporavka. Tješio ga je punih pet sati prije negoli je mališan prestao plakati.

Sada se oporavlja i privikava na život bez majke. Ugodno mu je u društvu osoblja, no nitko ne zna zbog čega mu je majka okrenula leđa. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene