Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Upropastio' snimku

VIDEO A onda je došao on...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Mislili smo da nismo uspjeli u svojem naumu da snimimo timelapse video nacionalnog parka, no snimili smo nešto ljepše', rekli su iz Greenpeacea.

Organizacija Greenpeace, kako bi snimili timelapse video Nacionalnog parka Glacier u SAD-u, postavila je kameru koja je snimila nešto zanimljivo, piše Metro. Znatiželjni je svizac prišao kameri, a onda ju je i 'poljubio', odnosno, malo polizao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od iduće godine Nova pravila: Pogledajte što se mijenja kod naknade za povratnu ambalažu Aktivisti Greenpeacea održali prosvjed ispred Inine zgrade GREENPEACE UPOZORAVA ''Ivana D – dvije godine nebrige'': ''Planira li Ina oboriti i preostalih 19 platformi na dno Jadrana?''

DIRLJIVI VIDEO Dječakova borba za život: Od trenutka kada je imao pola kilograma do odlaska kući

Na svojem su Facebook profilu Greenpeaceovci uz video napisali: 'Mislili smo da nismo uspjeli u svojem naumu da snimimo timelapse video nacionalnog parka, no snimili smo nešto ljepše, ljubav jednog svisca.'

Organizacija Greenpeacea posljednjih nekoliko godina radi na projektu kojem je cilj osvjestiti ljude o globalnom zatopljenju i topljenju glečera.

Kako je znatiželjni svizac 'izljubio' kameru, pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene