Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Republikanci pitaju tko to plaća

Obama odveo suprugu na romantičnu večeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'To ga čini stvarnom osobom, osobom s kojom se možemo povezati', rekla je Joan Heller, stanovnica New Jerseyja kada je vidjela američkog predsjednika Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle na romantičnoj večeri u njezinom susjedstvu.

Predsjednik SAD-a i njegova supruga subotu navečer proveli su u New Yorku. 'Svoju suprugu vodim u New York jer sam joj tijekom kampanje obećao da ću je nakon izbora odvesti na predstavu u Broadway', kratko je u pisanoj izjavi priopćio Barack Obama koji je s Michelle dva sata proveo u restoranu Blue Hill te su se nakon toga uputili u 'Belasco Theater' kako bi pogledali predstavu 'Joe Turner's Come and Gone', objavio je AP.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podsjećanje na tragediju Amerikanci neće zaboraviti imena stradalih 11. rujna Slika nije dostupna Traže pravednu presudu New York: Prosvjed stotina Hrvata pred UN-om zbog presude

Bijela kuća odbila je reći koliko je ovaj privatni put, let iz Washingtona u New York, Baracka i Michelle Obame stajao porezne obveznike, unatoč velikim kritikama republikanca da Obama deklarativno razumije probleme svoje nacije, ali njihovim novcem plaća svoje romantične izlaske.

Njujorčani koji su se zatekli u restoranu i kazalištu u kojem su bili supružnici Obama, ipak su pozitivno reagirali na nesvakidašnji događaj, a što su rekli pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene