Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objekt mijenjao boje

VIDEO: NLO iznad Raba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Proteklu subotu navečer mladi par u mjestu Lopar na otoku Rabu vidio je nepoznati leteći objekt koji se pojavio iznad brda, koji je mijenjao boje i brzinom munje nestao. Sudeći po snimci i svjedočenju njezina autora, izgleda da su izvazemaljci priskočili u pomoć ne bi li poboljšati mršavu ovogodišnju turističku sezonu.

'U subotu oko 22 sata moj dečko je iznad brda koje se nalazi na zapadnom dijelu uvale San Marino primjetio objekt koji izgledao kao tanjur, veličine oko 20 metara. Snimali smo ga oko minutu i deset sekundi, a nepoznati je objekt mijenjao boje od žute, zelene, narančaste, crvene. Izgledalo je nevjerojatno, ježili smo se od čuda', rekla je Dunja koja je i večer prije na istom mjestu spazila bljesak i svjetlost samo tada nije pri ruci imala fotoaparat.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osumnjičen na ispitivanju Šakama do smrti zatukao drugog pacijenta: Svemu je prethodio verbalan sukob koji je potom eskalirao Psihijatrijska bolnica na Rabu Očevid u tijeku Zločin u bolnici na hrvatskom otoku: Pacijent ga pretukao do smrti

>> Snimio NLO u špijunaži RAF-ovih zrakoplova?

'Objekt se išao po horizontu velikom brzinom i samo je odjednom nestao. Nismo mogli vjerovati svojim očima što vidimo, jedno smo drugo ispitivali jel to zaista istina, mislili smo da nam se pričinjava', dodala je Dunja koja kaže da je prije imala čvrsto vjerovanje da izvanzemaljci ne postoje. Na upit je li nakon subotnjeg događaja promijenila mišljenje, nije znala što bi rekla. 'Pa, teško je promijeniti neke svjetonazore, no subotnji događaj definitivno je poljuljao moje dosadašnje stavove', objasnila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene