Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BIjesna i bez kontrole

VIDEO Natjerao djevojku da pomisli da ju je prevario, a onda se dogodilo OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
UPOZORENJE! Ovo nikad nemojte nikome napraviti.

Kada je jedan Čeh posumnjao da mu djevojka čita poruke na mobitelu, odlučio se s njom našaliti, ali nije ni slutio koliko će šala daleko otići.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Čeh je snimio fotografiju na kojoj se vidi da je u krevetu s jednom djevojkom, a dok je gledao TV sa svojom curom u stanu, rekao je da mora na wc, ustao je s kauča i otišao u drugu prostoriju. Na stolu ispred nje je ostavio mobitel.

Zbog ženine prevare devet mjeseci živi na stablu!

Iz wc-a je s drugog mobitela poslao poruku u kojoj je bila fotografija s drugom djevojkom, a njegova cura ju je otvorila. Međutim, njezina reakcija sigurno nije bila ono što je Čeh očekivao, jer da jest, šalu bi proveo negdje gdje ona ne može nauditi njegovim stvarima.

Djevojka je, naime, u bijesu pokupila svoje stvari iz stana, a na odlasku s guštom razbila njegov skupocjeni televizor.

Kako je sve izgledalo za vrijeme šale, ali i kako je Čeh uvjerio djevojku da se radi samo o šali pogledajte u priloženim videima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene